УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ!

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ВЪВЕДЕНО В СТРАНАТА И ПОРАДИ ЗАГРИЖЕНОСТТА НИ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ И ТОВА НА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ФИРМАТА, НАЙ-УЧТИВО ВИ МОЛИМ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ОНЛАЙН ПАЗАРУВАНЕ. ПУСКАЙТЕ ПОРЪЧКИ ЧРЕЗ НАШАТА УЕБ СТРАНИЦА, А ПРИ ВЪЗНИКВАНЕ НА ВЪПРОСИ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ЛИНИИТЕ ЗА ТЕЛЕФОН, VIBER И SKYPE, КОИТО ЩЕ НАМЕРИТЕ В КОНТАКТИ.

НЕКА БЪДЕМ ЕДИННИ И РАЗУМНИ В БОРБАТА ДА ОГРАНИЧИМ РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА ТАЗИ БОЛЕСТ.

НЕКА ВЪЗМОЖНО НАЙ-БЪРЗО ДА СЕ ВЪРНЕМ КЪМ НОРМАЛНОТО ЕЖЕДНЕВИЕ.

ПРЕДВЕРИТЕЛНО БЛАГОДАРИМ НА ВСЕКИ ЗА РАЗБИРАНЕТО.

ИНСТРА ООД

 

Количка

0 артикула

За въпроси:

 0878 709 730

Катагории

Начало Рекламации

Рекламации

Връщане или замяна на продукт може да се извърши в рамките на 14 дни от датата на доставка, при условие, че не е нарушен търговския вид на артикула и целостта на опаковката. При замяна или отказ от получения продукт, в случай че стоката не е дефектна, разходът за куриерската услуга се заплаща от клиента. За да подадете сигнал за рекламация моля попълнете формата!

В случай, че продуктът е повреден при доставката, трябва да направите рекламация на куриера, преди да заплатите за продукта (т.е. да отворите пратката пред него)! Заплащането от Ваша страна означава, че приемате продукта във вида, в който сте го получили. 

Ако продукта е дефектен, моля свържете се с нас и ние ще Ви върнем парите или ще го заменим за наша сметка. Това можете да направите ТУК или на адрес: гр. София, ж.к. Дружба 2, бл. 311А

Отказ от поръчката е валиден само до 15:00 часа на деня, в който е извършена самата поръчка. След този час поръчката е изпратена на куриерите за доставка.

 

Моля ползвайте този формуляр, за да поискате рекламация.

Полетата с * са задължителни.