Количка

0 артикула

За въпроси:

 0878 709 730

Катагории

Нови продукти

Карбуратори

Филтри
«1»
Карбуратор ACME A220, A230 A3496

Карбуратор ACME A220, A230 A3496

Употреба:
ACME: A220

LOMBARDINI: LGA226

Оригинален номер:
2151306

Цена:180.00лв.
Брой:
Карбуратор 20-1006

Карбуратор 20-1006

Употреба:
BRIGGS & STRATTON: 12D800-123K00

Оригинален номер:
498170, 497586, 799868

Цена:66.00лв.
Брой:
Карбуратор B11157

Карбуратор B11157

Употреба:
BRIGGS & STRATTON: 98902, 98982, 98902, 9B902, 96902, 9D902, 9D982, 9B902, 9C902, 96902, 96982, 9D902, 9H902

Оригинален номер:
498809

Цена:54.00лв.
Брой:
Резервоар + карбуратор 35-1001

Резервоар + карбуратор 35-1001

Употреба:
BRIGGS & STRATTON: SPRINT&CLASSIC, 98902, 98982, 98902, 9B902, 96902, 9D902, 9D982, 9B902, 9C902, 96902, 96982, 9D902, 9H902

Оригинален номер:
494406 + 498809

Цена:96.00лв.
Брой:
Карбуратор 03337

Карбуратор 03337

Употреба:
HONDA: GCV135, GCV160

Оригинален номер:
16100-Z0L-013

Цена:48.00лв.
Брой:
Карбуратор 03312

Карбуратор 03312

Употреба:
HONDA: GX100

Оригинален номер:
16100-Z0D-013, 16100-Z4E-003

Цена:36.00лв.
Брой:
Карбуратор 03311

Карбуратор 03311

Употреба:
HONDA: GX110, GX120

Оригинален номер:
16100-ZH7-810, 16100-ZE0-821

Цена:36.00лв.
Брой:
Карбуратор B11058

Карбуратор B11058

Употреба:
HONDA: GX140

Оригинален номер:
16100-ZE1-825

Цена:66.00лв.
Брой:
Карбуратор B11065

Карбуратор B11065

Употреба:
HONDA: GX160

Оригинален номер:
16100-ZH8-W51

Цена:66.00лв.
Брой:
Карбуратор 20-2005

Карбуратор 20-2005

Употреба:
HONDA: GX160 ГЕНЕРАТОР

Оригинален номер:
 

Цена:66.00лв.
Брой:
Карбуратор B11085

Карбуратор B11085

Употреба:
HONDA: GX200

Оригинален номер:
16100-ZL0-W51

Цена:72.00лв.
Брой:
Карбуратор 20-2012

Карбуратор 20-2012

Употреба:
HONDA: GX200 ГЕНЕРАТОР

Оригинален номер:
 

Цена:66.00лв.
Брой:
Карбуратор 03324

Карбуратор 03324

Употреба:
HONDA: GX240

Оригинален номер:
16100-ZE2-W71, 16100-ZE2-W70

Цена:54.00лв.
Брой:
Карбуратор 20-2013

Карбуратор 20-2013

Употреба:
HONDA: GX240 ГЕНЕРАТОР

Оригинален номер:
16100-ZE2-W71, 16100-ZE2-W70

Цена:84.00лв.
Брой:
Карбуратор 03328

Карбуратор 03328

Употреба:
HONDA: GX270

Оригинален номер:
16100-ZХ0-W21

Цена:54.00лв.
Брой:
Карбуратор 20-2013-1

Карбуратор 20-2013-1

Употреба:
HONDA: GX270 ГЕНЕРАТОР

Оригинален номер:
 

Цена:84.00лв.
Брой:
Карбуратор B11089

Карбуратор B11089

Употреба:
HONDA: GX340

Оригинален номер:
16100-ZE3-V01

Цена:78.00лв.
Брой:
Карбуратор 20-2008

Карбуратор 20-2008

Употреба:
HONDA: GX340 ГЕНЕРАТОР

Оригинален номер:
 

Цена:84.00лв.
Брой:
Карбуратор B11091

Карбуратор B11091

Употреба:
HONDA: GX390

Оригинален номер:
16100-ZF6-V01

Цена:78.00лв.
Брой:
Карбуратор 20-2010

Карбуратор 20-2010

Употреба:
HONDA: GX390 ГЕНЕРАТОР

Оригинален номер:
 

Цена:84.00лв.
Брой:
Карбуратор B11059

Карбуратор B11059

Употреба:
HONDA: G200

Оригинален номер:
16100-883-095, 16100-883-355, 16100-833-105

Цена:54.00лв.
Брой:
Карбуратор 14 853 21-S

Карбуратор 14 853 21-S

Употреба:
KOHLER: XT149-0213, ФРЕЗА VIKING

Оригинален номер:
14 853 21-S

Цена:66.00лв.
Брой:
Карбуратор KOHLER 17 853 22-S

Карбуратор KOHLER 17 853 22-S

Употреба:
KOHLER: CH270

Оригинален номер:
17 853 22-S

Цена:86.40лв.
Брой:
Карбуратор KOHLER 17 853 05-S

Карбуратор KOHLER 17 853 05-S

Употреба:
KOHLER: CH395

Оригинален номер:
2151.237

Цена:108.00лв.
Брой:
Карбуратор KOHLER 20 853 33-S

Карбуратор KOHLER 20 853 33-S

Употреба:
KOHLER: SV470-0121, SV470-0123, SV530, SV540, SV590, SV600

Оригинален номер:
 

Цена:228.00лв.
Брой:
Карбуратор 32 853 12-S

Карбуратор 32 853 12-S

Употреба:
KOHLER: SV725, SV730-0029, SV730-0040, SV735, SV740

Оригинален номер:
 

Цена:480.00лв.
Брой:
Карбуратор  - 14 853 67-S

Карбуратор - 14 853 67-S

Употреба:
KOHLER: 
XT675-2046, XT675-2047, XT675-3052, XT675-3069

Цена:105.00лв.
Брой:
Карбуратор B11082

Карбуратор B11082

Употреба:
ROBIN: EY15

Оригинален номер:
226-62451-10

Цена:72.00лв.
Брой:
Карбуратор B11066

Карбуратор B11066

Употреба:
ROBIN: EY20

Оригинален номер:
227-62333-00

Цена:72.00лв.
Брой:
Карбуратор 7-600

Карбуратор 7-600

Употреба:
TECUMSEH: GEOTEC

Оригинален номер:
23088010, 23088011, 23088013, 23088614, 23088615

Цена:102.00лв.
Брой:
Карбуратор 7-601

Карбуратор 7-601

Употреба:
TECUMSEH: E-37, E-47, VANTAGE, E-36, ELV, E-33

Оригинален номер:
23011002

Цена:99.60лв.
Брой:
Карбуратор 7-602

Карбуратор 7-602

Употреба:
TECUMSEH:CENTURA, E-62, E-67, SYNERGY E-49, SPECTRA E-38, E-48, E-58, PRISMA E-37

Оригинален номер:
23011003

Цена:102.00лв.
Брой:
Карбуратор 7-648

Карбуратор 7-648

Употреба:
ACME: A220
TECUMSEH: GEOTEC OH, OHV,

Оригинален номер:
23020157, 23020161, 23020164, 23020165, 23020168

Цена:132.00лв.
Брой:
Карбуратор 50-648

Карбуратор 50-648

Употреба:
TECUMSEH: H50, H60, HH60

Оригинален номер:
632230

Цена:84.00лв.
Брой:
Карбуратор 50-655

Карбуратор 50-655

Употреба:
TECUMSEH: HM100, HM80

Оригинален номер:
640152A

Цена:84.00лв.
Брой:
Карбуратор BRIGGS & STRATTON 8КС - 5208191

Карбуратор BRIGGS & STRATTON 8КС - 5208191

Употреба:
BRIGGS & STRATTON:

МОДЕЛ: 170401, 190412, 195422

Оригинален номер:
390323, 394228

Цена:84.00лв.
По запитване
Карбуратор KOHLER  - 14 853 52-S

Карбуратор KOHLER - 14 853 52-S

Употреба:
KOHLER: XT675-3083

Цена:66.00лв.
Брой:
Карбуратор KOHLER  - 17 853 13-S

Карбуратор KOHLER - 17 853 13-S

Употреба:
KOHLER: CH440

Цена:120.00лв.
Брой:
Карбуратор KOHLER  - 18 853 06-S

Карбуратор KOHLER - 18 853 06-S

Употреба:
KOHLER: SH265

Цена:96.00лв.
Брой:
Карбуратор HONDA  - 75048

Карбуратор HONDA - 75048

Употреба:
HONDA: GX100 (ТРАМБОВКА)

Оригинален номер:
16100-Z0D-V02

Цена:84.00лв.
Брой:
Карбуратор KOHLER - 24 853 34-S

Карбуратор KOHLER - 24 853 34-S

Употреба:
KOHLER: CH25

Цена:540.00лв.
Брой:
Карбуратор KOHLER - 24 853 91-S

Карбуратор KOHLER - 24 853 91-S

Употреба:
KOHLER: CH730, CH740

Цена:540.00лв.
Брой:
Карбуратор KOHLER  - 24 853 43-S

Карбуратор KOHLER - 24 853 43-S

Употреба:
KOHLER: CH18, CH20, CH22

Цена:576.00лв.
Брой:
Карбуратор BRIGGS & STRATTON - 47301

Карбуратор BRIGGS & STRATTON - 47301

Употреба:
BRIGGS & STRATTON: 121K00-123K00

Оригинален номер:
499059, 497586

Цена:66.00лв.
Брой:
Карбуратор MTD - 5208216

Карбуратор MTD - 5208216

Употреба:
MTD: 
31A-32AD700, 31A-32AD706, 31A-32AD729
31A-32AD752, 31A-32AD762, 31A-62EE729, 31AH62EE000,
31AM2N1B301, 31AM2N1B304, 31AM2N1B307, 31AM2N1B371,
31AM2N1B372, 31AM2N1B382, 31AM2N1B401

Оригинален номер:
951-10974A, 951-12705, 95110974A, 95112705

Цена:78.00лв.
Брой:
Карбуратор KOHLER 2 - 63 853 25-S

Карбуратор KOHLER 2 - 63 853 25-S

Употреба:
KOHLER: CS12

Цена:240.00лв.
Брой:
Карбуратор KOHLER  - 63 853 05-S

Карбуратор KOHLER - 63 853 05-S

Употреба:
KOHLER: CS6

Цена:180.00лв.
Брой:
Резервоар 35-1002

Резервоар 35-1002

Употреба:
BRIGGS & STRATTON: SPRINT&CLASSIC, 98902, 98982, 98902, 9B902, 96902, 9D902, 9D982, 9B902, 9C902, 96902, 96982, 9D902, 9H902

Оригинален номер:
494406 

Цена:66.00лв.
Брой:
Карбуратор 5 кс 47318

Карбуратор 5 кс 47318

Употреба:BRIGGS & STRATTON
135200, 112200, 130200 
498298, 692784, 495951, 495426, 492611, 490533

 

Цена:108.00лв.
Брой:
КАРБУРАТОР ROBIN 20-7011

КАРБУРАТОР ROBIN 20-7011

Употреба:ROBIN EX17 , EP17
 

Оригинален № : 277-62301-30

Цена:78.00лв.
Брой:
КАРБУРАТОР HONDA GX22, GX25, GX31, GX35 03325

КАРБУРАТОР HONDA GX22, GX25, GX31, GX35 03325

Употреба:HONDA GX22, GX25, GX31, GX35 

Оригинален номер16100ZM3803, 16100ZM5803
 

Цена:36.00лв.
Брой:
КАРБУРАТОР HONDA GX25, GX25N, FG110 - 8215

КАРБУРАТОР HONDA GX25, GX25N, FG110 - 8215

Употреба:

HONDA GX25, GX25N, FG110

Оригинален номер

16100Z0H825, 16100Z0H053
 

Цена:36.00лв.
Брой:
КАРБУРАТОР TECUMSEH - 13465

КАРБУРАТОР TECUMSEH - 13465

Употреба:

TECUMSEH  -  HM70, HM80, HMSK80, HMSK90

Оригинален номер

 632334
 

Цена:72.00лв.
Брой:
КАРБУРАТОР B&S 500EX - 47303

КАРБУРАТОР B&S 500EX - 47303

Употреба:
BRIGGS & STRATTON:  
09P602

Оригинален номер591160
 

Цена:66.00лв.
Брой:
КАРБУРАТОР B&S  - 47309

КАРБУРАТОР B&S - 47309

Употреба:
BRIGGS & STRATTON:
124L02, 124L05, 124L07, 124T02

Оригинален номер:799866, 790845, 799871, 796707, 794304

Цена:66.00лв.
Брой:
КАРБУРАТОР B&S 300E, 450E, 9591979, 595656 - 47351

КАРБУРАТОР B&S 300E, 450E, 9591979, 595656 - 47351

Употреба:
BRIGGS & STRATTON: 
08P502

Оригинален номер9591979, 595656
 

Цена:48.00лв.
Брой:
КАРБУРАТОР TECUMSEH - 13461

КАРБУРАТОР TECUMSEH - 13461

Употреба:

TECUMSEH  -  HMSK80, HMSK85, HMSK90, HMSK100, HMSK105, LH318SH, LH358SA

Оригинален номер

640349, 640052, 640054
 

Цена:72.00лв.
Брой:
КАРБУРАТОР TECUMSEH - 13462

КАРБУРАТОР TECUMSEH - 13462

Употреба:

TECUMSEH  -  OHH45 OHH50 OHH55 OHH60 OHH65, OH195XA OH195EA

Оригинален номер640025 640025A 640025B 640025C 640004 640014 640104 640304 640135A

640017 640017A 640017B 640117 640117A 640117B


 

Цена:72.00лв.
Брой:
КАРБУРАТОР TECUMSEH - 13463

КАРБУРАТОР TECUMSEH - 13463

Употреба:

TECUMSEH  -  OHV140, OHV170, OHV175, OHV180, OV490

Оригинален номер:  640330, 640330A, 640034, 640034A, 640072, 640072A, 640159

 


 

Цена:84.00лв.
Брой:
КАРБУРАТОР TECUMSEH - 13464

КАРБУРАТОР TECUMSEH - 13464

Употреба:

TECUMSEH  -  OHV110,OHV115, OHV120, OHV125, OHV130, OHV135, OV358EA

Tecumseh 13Hp 13.5Hp 14Hp 15Hp Tractor MTD Yard Machine

Оригинален номер640065A


 

Цена:72.00лв.
Брой:
КАРБУРАТОР TECUMSEH - 13466

КАРБУРАТОР TECUMSEH - 13466

Употреба:

TECUMSEH  -  LEV100, LEV105, LEV120

Оригинален номер640271 640274 640303 640338 640350


 

Цена:72.00лв.
Брой:
КАРБУРАТОР TECUMSEH - 13467

КАРБУРАТОР TECUMSEH - 13467

Употреба:

TECUMSEH  -  H25, H30, H35 

Оригинален номер632615, 632208, 632589


 

Цена:72.00лв.
Брой:
КАРБУРАТОР TECUMSEH - 13468

КАРБУРАТОР TECUMSEH - 13468

Употреба:

TECUMSEH  -  H50, H60, HH60, HH70

Оригинален номер632230,  632272


 

Цена:72.00лв.
Брой:
КАРБУРАТОР TECUMSEH - 13469

КАРБУРАТОР TECUMSEH - 13469

Употреба:

TECUMSEH  -  H50, H60

Оригинален номер 631067, 631067A, 631828, 632076


 

Цена:72.00лв.
Брой:
КАРБУРАТОР TECUMSEH - 13470

КАРБУРАТОР TECUMSEH - 13470

Употреба:

TECUMSEH  -  VLV40, VLV50, VLV55, VLV60, VLV65, VLV66, VLV126, VLXL50, & VLXL55

Оригинален номер 632671C, 632671B, 632671A, 632614


 

Цена:72.00лв.
Брой:
КАРБУРАТОР TECUMSEH - 13472

КАРБУРАТОР TECUMSEH - 13472

Употреба:

TECUMSEH  -  HSK40, HSK50, HSSK40, HSSK50, HSSK55, HS50, LH195SA,LH195SP

Оригинален номер 632107, 632107A, 640084A, 640084B


 

Цена:72.00лв.
Брой:
КАРБУРАТОР TECUMSEH - 13473

КАРБУРАТОР TECUMSEH - 13473

Употреба:

TECUMSEH  - OHH45, OHH50

Оригинален номер 640017, 640017B


 

Цена:72.00лв.
Брой:
КАРБУРАТОР TECUMSEH - 13477

КАРБУРАТОР TECUMSEH - 13477

Употреба:

TECUMSEH  -  HS50

Оригинален номер 631923


 

Цена:72.00лв.
Брой:
КАРБУРАТОР HONDA - 03335

КАРБУРАТОР HONDA - 03335

Употреба:
HONDA:  
HONDA GCV190
КОСАЧКА HONDA HRX217, HRB217

С РЪЧЕН СМУКАЧ

Оригинален номер16100Z0Y813

Цена:48.00лв.
Брой:
КАРБУРАТОР HONDA  - 8217

КАРБУРАТОР HONDA - 8217

Употреба:
HONDA: 
GX22, GX25, GX31, GX34

Китайски мот.коси, Echo, Fuji, Robin, Husqvarna, Kawasaki, Komatsu, Zenoah, Maruyama, Shindaiwa, Stihl & Tanaka,храсторези,духалки

Оригинален номер16100ZM3803, 16100ZM5803

Цена:36.00лв.
Брой:
КАРБУРАТОР B&S 09P700,  5208258

КАРБУРАТОР B&S 09P700, 5208258

Употреба:
BRIGGS & STRATTON: 
09P700

Оригинален номер:  591109
 

Цена:66.00лв.
Брой:
КАРБУРАТОР B&S 093J02,  5208259

КАРБУРАТОР B&S 093J02, 5208259

Употреба:
BRIGGS & STRATTON: 
093J02

Оригинален номер:  591109
 

Цена:66.00лв.
Брой:
КАРБУРАТОР HONDA GCV160  - 03333

КАРБУРАТОР HONDA GCV160 - 03333

Употреба:HONDA GCV160A0, GCV160LA, GCV160LA0
КОСАЧКА HONDA HR216
С АВТОМАТИЧЕН СМУКАЧ

Оригинален номер16100Z0L876

Цена:48.00лв.
Брой:
Страница 1 от 1
«1»