;
Добре дошли в нашия магазин!
Категории

0

Катагории

Начало Марки

Марки

«1»
606
продукти

KOHLER

Kohler, един от най-старите и най-големите частни компании в САЩ. Създадена е през 1873 г. , когато синът на един имигрант от малко селце в австрийските Алпи - Джон Майкъл Колер закупил стомана и чугун в Уисконсин, за да произвежда инструменти за местните ферми. 130 години по-късно, компанията все още се управлява от преки потомци на основателя. Днес Kohler Co. е с четири бизнес направления: Kitchen & Bath Група, Kitchen & Bath Group, Interiors Group, Hospitality & Real Estate Group и Power Group. Последната сфера на дейност е посветена на генератори , двигатели и услуги за енергийна индустрия, в която Lombardini изпъква от 1933 . фирма Инстра ООД в качеството си на официален дистрибутор на Kohler доставя части за тези двигатели.

80
продукти

LOMBARDINI

На 25 ноември 1933 г., Adelmo Lombardini и братята му създава първата производствена фабрика Lombardini в Gardenia близо Reggio Emilia. Над 500 двигатели са произведени през 1934 г. - 482 с вътрешно горене , 18 дизелови само от 20 служители . След премахването на производството на готови продукти ( трактори и моторни помпи ) , компанията се е посветила само на производството на дизелови двигатели, предназначени за селското стопанство, преди да започнат разработването на двигатели за различни нови области на индустрията. Lombardini са винаги готови да подобряват продуктите си. През ноември 1988 г. 3 000 000 двигателя излизат от производствена линия на Lombardini. През 2007 г. компанията е закупена от Kohler Group , американска мултинационална компания, която го признава като световен лидер в производството на дизелови двигатели до 56 кВт. С течение на годините, Lombardini става еквивалент за качество, надеждност, опазването на околната среда, и безопасност на труда. Двигателите на компанията се използват в различни направления: строителство, промишленост, автомобилостроенето и корабостроене, професионални почистващи машини, двигатели за плавателни съдове, самосвали и бетоновози. Те се използват още в: 4x4 трактори, генератори, косачки , мотофрези, палцеви косачки, мото култиватори, селскостопански превозни средства и още много други . Фирма Инстра ООД в качеството си на официален дистрибутор на Lombardini - Италия доставя части за тези двигатели.

200
продукти

ACME

ACME започва производство на двигатели в Италия през 1947 години. Дълги години завода, разположен в обаласт Тревизо/Италия/ произвежда и продава по света своите бензинови и дизелови двигатели, които са познати като изключително надежни и здрави. През 1999 година заводът на АКМЕ както и завода за двигатели Ruggerin са купени от друг гигант в производството на двигатели Lombardini. Оттогава двигателите на АКМЕ И РУДЖЕРИНИ не се произвеждат, но все още има много машини, които са с тези двигатели и фирма Инстра ООД в качеството си на официален дистрибутор на Lombardini - Италия доставя части за тези стари двигатели.

12
продукти

RiMa

RiMa е компания предлагаща резервни части и режещи елементи за всички видове селскостопански машини - от малките моторни косачки до комбайни. Компанията води началото си от 1938г., когато Giuseppe Sartirana поставя началото. Позната тогава с името на A.R.M.A. Тя започва да произвежда сеносъбирачки, сенообръщачки и гребла. 1972 компанията се насочва към производството и дистрибуцията на широка гама от режещи компоненти за всички видове селскостопански машини. Променя се наименованието на дружеството на Ri.Ma - "RICAMBI Macchine Agricole" (което означава "резервни части за селскостопански машини"). Скоро компанията завладява нови европейски страни и стига до Южна Америка.
220
продукти

SPEED FRANCE

SPEED FRANCE – корда за косене произведена във Франция! Френският производител Speed France има много широка известност както в Европа, така и в световен мащаб. Произвежданата корда е с високо качество, устойчивост и отлично се приема от крайния потребител – хоби или професионалисти. Най-популярна сред продуктите на Speed France е двукомпонентната корда с нишка от подсилена карбонова структура и по-гъвкава външна обвивка. Това е кордата, която винаги е предпочитана от професионалистите.

34
продукти

DIVINOL

DIVINOL® – Масла за 2-ву тактови, 4-ри тактови двигатели и за веригата произведени в Германия! DIVINOL® е марка за промишлени масла, която се ползва с голяма популярност и успех в Европа. Заводите се намират в Германия. Маслата за 2-тактови двигатели се предлагат в червено и зелено, както и в голямо разнообразие от разфасовки.

12
продукти

SUGIHARA

Производител от 1967 година, SUGIHARA е една от високо ценените марки в областта на режещите инструменти. Шините се произвеждат от фамилията Сугихара от самото създаване и знанията за технологията на производство се предава от баща на син. Още.

15
продукти

EGO

EGO е част от международен производствен бизнес, създаден през 1993 година. Пионери в безжични технологии от първите дни, това желание за новаторство и разбиване на нова основа ни помогна да постигнем изключителен растеж.

Днес те са един от най-големите световни производители на инструменти, в заводите им работят над 5 500 души. Произвеждат се над 10 милиона единици всяка година, продавани в над 30 000 магазина в 65 страни по света.

0
продукти

TECOMEC

TECOMEC е италиански фирма лидер в производството на аксесоари и резервни части за верижни триони и храсторези. Има водеща роля особено в продуктите за професионална употреба.

47
продукти

VALLORBE

Пили за заточване на вериги за моторни триони произведени в Швейцария! Фабриката за пили с марката Vallorbe е основана през далечната 1899 година в малко градче Валорбе – Швейцария и има повече от сто годишен опит в производството на най-известните и прецизни в света пили за заточване, не само на вериги за моторни триони, но и за такива дейности като бижутерия, часовникарство, ковачество и прецизно инженерство.

9
продукти
1
продукти
1
продукти

Archman

ARCHMAN е италианска фирма, която има традиции в производството на професионални градинарски инструменти като ножици за лозарство, овощарство, за клони, храсти и трева, триони и други. Те се проектират специално за кастрене и рязане от професионалисти и имат лек и удобен дизайн. Фирма Инстра ООД е изключителен дистрибутор на продуктите с марка ARCHMAN за България.
40
продукти
33
продукти
72
продукти

FINIMPIANTI

FINIMPIANTI е италианска компания, която работи в световен мащаб в областта на части за двигатели с вътрешно горене, за производството и ремонт на дизелови двигатели, компресори и много други машини. Основните предимства на FINIMPIANTI са: големият технически опит, дълбоко познаване на пазар и голямата и силна клиентска мрежа подкрепени с широка гама от продукти. FINIMPIANTI се признава на пазара, както е силен и надежден партньор, непрекъснато ангажиран в предлагането на най-доброто решение от гледна точка на качество, услуга и цена. Фирма Инстра ООД е дистрибутор на марката FINIMPIANTI и предлага голяма част от гамата резервни части.
35
продукти
124
продукти

NGK

7
продукти

DESERT EXTRUSION

Качеството е на първо място

Desert Extrusion е основана през 1990 г. във Финикс, Аризона, като производител на корда за тримери от световна класа. През 2017 Desert Extrusion става подразделение на Rotary Corporation и производител на широк асортимент от корда за косене с първокласно качество в различни размери и форми: кръгли, с квадратен профил, както и най-продаваната ни усукана корда Vortex.

В резултат на дълги години изследване и опит, продуктовите ни инженери успяват да  формулират патентовани найлонови суровини, които просто превъзхождат конкуренцията. Чрез усъвършенствана технология за екструдиране, сме задали високи стандарти за издръжливост, производителност и несравнимо качество.

Продуктите на Desert Extrusion са познати, търсени и се продават във САЩ и повече от 75 страни по света.

14
продукти
1
продукти